fr|nl|en|de
Sélectionner une page

GENT – UNI-Learning uit Gent is de draaiende motor achter het succesverhaal van FLOWSPARKS, een innovatieve software voor digitale (leer)materialen. Het bedrijf wist de afgelopen jaren de markt in te pakken met zijn unieke oplossing en ziet de toekomst rooskleurig in. Daarom is UNI-Learning op zoek naar enthousiastelingen om zijn FLOWSPARKS team te versterken.

‘We zitten in een bijzondere nichemarkt en de profielen die we zoeken liggen niet voor het grijpen, zeker nu de schaarste op de arbeidsmarkt blijft aanhouden. Mensen met een zwak voor (levenslang) leren met een onderbouwde pedagogische achtergrond en coachende skills, maar ook gedreven account managers zijn meer dan welkom’, aldus Cédric Herregodts, Sales & Marketing Manager.

Twee jaar op rij wist FLOWSPARKS® een nominatie voor de Trends Digital Pioneers in de wacht te slepen en dat is ook de potentiële klanten niet ontgaan. Zo groeide het aantal klanten dat FLOWSPARKS® inzet om aan kennisoverdracht te doen exponentieel. Gezien het vaak om omgevingen gaat met een internationale businessstructuur, heeft FLOWSPARKS® nu al zijn sporen verdiend in meer dan 150 landen.

Op zoek naar extra collega’s

CEO Guy Herregodts: ‘Bij UNI-Learning doen we niet aan meneer- of mevrouwgedoe, maar hebben we een vlakke structuur waar elke medewerker naar waarde wordt geschat. Je komt in een professioneel, maar amicaal kader terecht waar iedereen telt en waar iedereen naar zijn of haar beste vermogen bijdraagt aan het succesverhaal van FLOWSPARKS®. Wie met vragen zit, kan steeds bij de collega’s terecht.’